Sürdürülebilirlik Raporu 2022

 

Yetkin insan kaynağı ve akıllı teknolojilerle ana faaliyet alanlarında sektöründe öncü bir firma olma hedefine güçlü adımlarla ilerleyen Edes Etiket, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ve kültürünü dönüştürmeye kesintisiz devam etmektedir. 17 yıllık deneyim, 74 çalışan, 20 ülkeyi aşan satış ağına sahip Edes etiket, “Sürdürülebilir büyüme ancak sürdürülebilir bir çevre ile mümkün olabilir.” Stratejisi doğrultusunda ve tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir.

Edes Etiket, gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ve yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ve yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır. Sürdürülebilirliği tüm faaliyetlerimize yol gösteren bir kılavuz olarak görmekte ve sürekli gelişim göstermeye ve düzenli olarak sürdürülebilirlik performansını paylaşmaya devam edecektir.

Rapor içeriğimizi, Edes Sürdürülebilirlik Komitesi ve bu komiteye bağlı çalışma grupları tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda oluşturduk.

 

İletişim

Edes Endüstriyel Damla Etiket San. ve Tic. A.Ş.
Adres: İkitelli OSB, Cila ve Nikelajcılar Sitesi E Blok No: 1 34490 Başakşehir / İstanbul - Türkiye

Tel: +90 212 671 35 34
Fax: +90 212 549 97 74

E Mail: info@edes.com.tr
Web: www.edes.com.tr