Uygulamalar

 

Thincut Uygulama Alanları

Beyaz Eşya : Dünyada en çok etiket kullanılan sektörlerden biri olan beyaz eşya grubunda Damla, Plastik, Aluminyum, Diacut, Metal ve Thincut metal logolar kullanılır. Bu ürün çeşitliliği Beyaz eşyanın satış strateji planına göre değişiklik gösterir. Her segmente uygun etiket seçenekleri mevcuttur.

2012 den beri Dünyanın ileri gelen  beyaz eşya üreticisi firmalarının kullanmış olduğu Thincut (harf harf metal) logolar her türlü büyük ve küçük beyaz eşya ürününde hala kullanılmaktadır.

Ağırlıkla Buzdolabı ve Çamaşır makinesinde olmakla birlikte Bulaşık makinesi, Kurutucular, Kahve makineleri, Süpürge, Klima, Fırın, Kombi gibi… ürünlerde kullanılmaktadır. Beyaz eşya ürününde kullanılan malzeme rengine göre de tercih edilen etiketin cinsi değişkenlik gösterir. Damla, Thincut Metal logo yada diğer seçenekler tercih edilir.

Mobilya Aksesuar:  Mobilya sektörü çok köklü bir sektördür. Çok farklı etiket gruplarında alımlar yaparlar. Ağırlıklı olarak Metal logo kullanılır. (Zamak, Aluminyum, Diacut, Thincut).

Tercihe ve kullanılacak yüzeye göre damla ve plastik bazlı etiketler de kullanılmaktadır.

Panel gruplarında yapışkanlı etiketler ve soft gruplarda çakmalı metal logo kullanımları tercih edilmektedir.

Mobilya ve Mobilya  Aksesuarı firmaları sadece etiket değil, ürünlerini zenginleştiren büyük ebatlı görsel çıkartmalar da kullanmaktadırlar. Ayrıca  damla, poliüretan, domes malzemeden yapılmış çıkartmalar yada plastik bazlı malzemelerden yapılmış renklendirilmiş plastikler ya da  Metalize görseller de kullanmaktadırlar.

Elektrik Elektronik Parçalar: Günümüzde hayatımızın bir parçası olan Cep telefonları, Bilgisayarlar, Televizyonlar ve Müzik sistemleri gibi Elektrik/Elektronik ürünlerinde çokça kullanılan metal parçalar Thincut etiketlerden yapılmaktadır. 3D thincut, Micro Thincut ve 2d thincut etiket kullanımları mevcuttur. Bununla birlikte Damla, Diacut, Aluminyum logolar da çok kullanılan ürün gruplarındandır.

Led İzolasyon:

IP68 dayanıklılığına ulaşmak için Led şeritler üzerine yapılan poliüretan uygulamayla, led şeritler dış ortam kullanımına, suya karşı dayanıklı hale gelir. IP68 seviyesine ulaştırılan led şeritler havuz içi aydınlatmalarda, bina dış ortam aydınlatmalarında da kullanılmaktadır. Bir çok mimari projeye led izolasyonuyla hayat verilmektedir.

Otomotiv:

Otomobillerin iç aksamlarında kullanılan dekoratif parçalara Damla döküm, Domes yada Poliüretan ile yüzey koruması yapılır.

Damla etiketler, Domes Etiketler yada poliüretan malzemeyle üretilmiş etiketler otobüs modellerini belitmekte çok kullanılır.

Tüm otomobillerin marka logoların da Aluminyum ya da plastik bazlı ürünler kullanılmaktadır. Krom kaplı görseller ön plana çıkmaktadır. Krom kaplı etiketlerde Thincut etiketlerle de alternatifler oluşturulmaktadır.

Tekstil ve Aksesuarları: Tekstil ürünlerine uyum sağlayan Poliüretan malzemeler bir yardımcı malzeme yardımıyla tekstil hammaddelerine ısıyla aplike olabilmektedir. İlk olarak Edes etiket tarafından Türkiye’de uygulanan Damla transferlik ürünler çok moda olmuştur.

Ayrıca Uygulama patentine sahip olduğumuz takım formalarında kullanılan Hologramlı damla etiketlerle spor ürünlerinde de kullanım alanı bulunmaktadır.

Düğmeler ya da Kol düğmeleri gibi takılabilen ekstra tekstil aksesuarlarında metal parçayla bütünlük sağlayabilen Damla, domes ve poliüretan malzemelerle birlikte Thincut metal ve plastik bazlı lazer kesimli etiket kullanımı da yapılmaktadır.

Paket ürünler:

“Thincut aksesuar” markası çok zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Thincut metal çıkartma desenler, şekiller, parlak ve krom görüntülü ayna gibi parlayan çıkartmalardır.

Paket ürün içerisinde sunulan desenler, Telefonlara aksesuar ya da günlük hayatta kullanılan cihazlara uygulayarak kişiye ait eşyalar özelleştirilebiliyor. Thincut metal stickerlar her düz alana kolayca uygulanabiliyor.

İstenildiğinde aracınıza, bilgisayarınıza, cep telefonunuza, defter ve kırtasiye eşyalarınıza , promosyon ürün olarak firma logosunda, turistik alandaki satışlarda bölgeye özgü şekil ve figürlerde, cam ürünler üzerinden, Müzelerde ve benzeri olarak her yerde ve her alanda rahatça kullanılabilecek bir üründür.

Ayrıca YEC DESIGN markasıyla piyasada var olan paket ürünlerimiz, Poliüretan, Domes ve Damla etiket olarak adlandırılan malzemeden yapılmıştır. 35x50cm paketler içerisinde satışı yapılan ürün grubudur.

Bu çıkartmalarla yaşam alanlarınızı; evinizi, odanızı, ofisinizi daha renkli ve eğlenceli hale getirebilmeniz için tasarlanmıştır. İsteğe göre duvarlara ya da mobilyalara yapıştırılabilen ürünlerdir.

 

İletişim

Edes Endüstriyel Damla Etiket San. ve Tic. A.Ş.
Adres: İkitelli OSB, Cila ve Nikelajcılar Sitesi E Blok No: 1 34490 Başakşehir / İstanbul - Türkiye

Tel: +90 212 671 35 34
Fax: +90 212 549 97 74

E Mail: info@edes.com.tr
Web: www.edes.com.tr