AR&GE ve Teknoloji

 

Edes etiket, Sektöründe hizmet verdiği müşterilerine her daim yeni ürün seçenekleri sunan, farklı ürün gruplarını bünyesinde bulundurmasıyla çok ürün çeşitliliği olan ve yaptığı yıllık fuar ziyaretlerinde topladığı doneleri en hızlı şekilde üretim hattına yerleştirmesiyle sektöründe öncü bir firmadır.

Sektöründe öncülüğü yakalayabildiği için geliştirdiği her ürünü koruma altına almaktadır. 10 yıllık bir geçmişe sahip olmasına karşın 5 farklı patente sahip bir firmadır. 2011 yılında da almış olduğu incelemeli patentiyle de Thincut üretim hattını 20 yıl koruma altına almıştır.

Alanındaki gelişmeleri yakından takip eden ve üretim kapasitesini sürekli sipariş artışlarıyla artıran firmamız, verdiği hızlı hizmeti, yatırım yaptığı  ve son teknoloji ile üretilmiş makinelere borçludur. Her yıl sonunda karar verilen gelecek yılın yatırım projelerine ciddi bütçeler ayrılmaktadır. Çünkü geleceği şekillendiren teknoloji ve teknolojik ürün üretin müşterilerimize aynı hızda ve vizyonda etiket üretimi yapabilmemiz için alanımızı iyi analiz etmeli zamanında doğru yatırımlar yapmamız gerektiğini düşünmekteyiz.

 

İletişim

Edes Endüstriyel Damla Etiket San. ve Tic. A.Ş.
Adres: İkitelli OSB, Cila ve Nikelajcılar Sitesi E Blok No: 1 34490 Başakşehir / İstanbul - Türkiye

Tel: +90 212 671 35 34
Fax: +90 212 549 97 74

E Mail: info@edes.com.tr
Web: www.edes.com.tr